ManpowerGroup blant verdens mest etiske selskaper syv år på rad
2017.03.28

Logo Ethisphere Institute

Ethisphere Institute har inkludert ManpowerGroup i listen over verdens mest etiske selskaper for syvende år på rad.
– En anerkjennelse som forplikter, sier konsernsjef i ManpowerGroup Maalfrid Brath.

For syvende år på rad er ManpowerGroup på listen over verdens mest etiske selskaper. Listen presenteres av Ethisphere Institute, en organisasjon som jobber for å fremme etisk forretningsdrift over hele verden. 

– I ManpowerGroup jobber vi etter mantraet «doing well by doing good». Vi tror sterkt på at å hjelpe mennesker med å finne meningsfullt arbeid, enten ved å være en døråpner til arbeidslivet eller ved å hjelpe folk videre i karrieren, er bra. Det er bra både for samfunnet og for selskapet, sier Maalfrid Brath, konsernsjef i ManpowerGroup Norge.

Mer enn en hyggelig anerkjennelse

Ethispheres liste over verdens mest etiske selskaper anerkjenner selskaper som utmerker seg innenfor tre områder: bedrifter som fremhever etisk forretningsstandard og etisk praksis internt, bedrifter som setter ledere og ansatte i stand til å ta gode valg, og bedrifter som former fremtidige bransjestandarder ved å introdusere beste praksis. 

– Å være på listen over verdens mest etiske selskaper er mer enn en hyggelig anerkjennelse. Det er også noe som forplikter. Vi legger stolthet i at vi hver eneste dag behandler kunder og medarbeidere ærlig, redelig og med respekt, sier Brath.

Les mer om ManpowerGroups bærekraftplan på: www.manpowergroup.com/DoingWellByDoingGood.

Oppdatert: 2017.03.28