ManpowerGroup er et av verdens mest etiske selskaper
2016.04.14

Logo World´s most ethical companies

Ethisphere Institute har for sjette år på rad kåret ManpowerGroup til et av verdens mest etiske selskaper, som det eneste innen sin bransje.

Skiller seg ut
– ManpowerGroup skiller seg ut for sin åpenhet gjennom sin praksis, sine tydelige etiske retningslinjer, og sine klare og sterke uttalelser om lederegenskaper på arbeidsplassen, sier Ethispheres konsernsjef, Timothy Erblich. Og forsetter: ¬– Den omsorgen som selskapet har for mennesker og rollen jobben har i livene deres, må roses. Gratulerer til alle i ManpowerGroup for å bli anerkjent som et av verdens mest etiske selskaper i 2016.

Del av vårt DNA
ManpowerGroup har blitt anerkjent seks år på rad, og understreker selskapets forpliktelse til ledende etiske standarder og praksiser. Selskapet ble også nylig kåret til Fortunes liste over "verdens mest beundrede selskaper" for 13. året på rad.

– En etisk tilnærming til virksomheten har alltid vært en del av vårt DNA, og vi er stolte over å ha gjort en forskjell i millioner av menneskers liv i nesten 70 år, sier Jonas Prising, CEO i ManpowerGroup. 

– Økende transparens av forretningspraksis er viktig for at ansatte, kunder, leverandører og aksjonærer skal få innblikk. Våre 27.000 medarbeidere i 80 land over hele verden er stolte over å arbeide etisk hver dag, og det takker jeg dem for. De er grunnen til at vi er det mest pålitelige selskapet i vår bransje, og til at vi har blitt kåret til ett av verdens mest etiske selskaper sjette året på rad, sier Prising.

Virksomheten i Norge
ManpowerGroup har gitt jobb til mer enn en halv million mennesker siden vi startet opp i 1965.- Vi har betydd mye for mange, sier konsernsjef i ManpowerGroup Norge, Maalfrid Brath. Jeg er stolt over at vi igjen har blitt tildelt denne utmerkelsen, og ser det som et bevis på at det i lengden lønner seg å behandle kunder og medarbeidere ærlig og redelig og med respekt.

For å se hele listen over verdens mest etiske selskaper 2016, besøk http://worldsmostethicalcompanies.ethisphere.com/honorees.

Oppdatert: 2016.04.15