Vi leverer innovative bemannings-, rekrutterings- og HR-løsninger

Vi utvikler innovative løsninger for hundretusenvis av organisasjoner i hele verden hvert år, og bistår med å finne ansatte med riktig kompetanse. Samtidig sørger vi for å finne meningsfulle og bærekraftige jobber for millioner av mennesker innen et bredt spekter av bransjer og kompetanseområder

Våre bransjeledende varemerker

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå. Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Solid erfaring og innovative løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder.

Les mer om Manpower

Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med mer enn 400 ansatte. Selskapet har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor.

Les mer om Experis

Talent Solutions bistår organisasjoner med å attrahere, utvikle og lede talenter, for å sikre rett kompetanse i dag og i fremtiden. Vi tilbyr løsninger via RPO, TAPFIN og Right Management.

Les mer om Talent Solution

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder.

Les mer om Jefferson Wells