csr (2)

ManpowerGroup til topps i bærekraftsrangeringen EcoVadis

I ManpowerGroup legger vi stor vekt på å drive forretningen på en samfunnsansvarlig og god måte. For at det ikke bare skal bli tomme ord har vi latt oss rangere av EcoVadis, et av verdens største selskap innenfor bærekraftrangering. Vi er stolte av at vi i målingen for 2022 oppnådde Platinum-nivå i rangeringen. Det plasserer oss blant de en prosent beste selskapene i bransjen innen bærekraft.

Samfunnsansvar og bærekraft - vårt bidrag

ManpowerGroup er en av Norges største arbeidsgivere, noe som betyr et stort ansvar. Samfunnsansvar og bærekraft er viktigere enn noen gang, og vi støtter og jobber aktivt med å nå konsernets globale mål for bærekraftig utvikling.

Miljø


Miljøarbeid med netto null-utslipp som mål

ManpowerGroup har lenge jobbet systematisk med bærekraft og miljøarbeid basert på kontinuerlig forbedring. Vi har forpliktet oss til å redusere våre utslipp basert på metoden for vitenskapsbaserte mål og vi er forpliktet til å halvere våre utslipp innen 2030, og oppnå klimanøytralitet innen 2045. For å nå målene  jobber vi med å minimere påvirkningen av forretningsreiser og for å redusere energiforbruket vårt. I Norge har vi forpliktet oss til en årlig reduksjon på 5% innen avfall, energi og reiser.
Mennesker og muligheter


Arbeid gir mening til livet


For de fleste av oss er arbeidet vårt noe av det viktigste vi har. Arbeidsplassen gir grunnlaget for et materielt trygt og godt liv. Arbeidsplassen gir mulighet for å bruke de evnene vi har. Arbeidsplassen gir mulighet for utvikling og læring. Arbeidsplassen gir sosialt fellesskap.

Derfor hjelper vi mennesker gjennom en rekke ulike tiltak med å utvikle den kompetansen som trengs for å komme inn på arbeidsmarkedet, og å utvikle ny kompetanse som etterspørres etter hvert som behovene i arbeidsmarkedet endrer seg. Dette gjør vi gjennom gjennom Experis Academy, Manpower Academy, MyPath og PowerYOU.

Vi jobber også aktivt med mangfold for å gjøre alle mennesker i stand til å delta, føle seg velkomne og trives på arbeidsplassen uavhengig av etnisitet, seksuell legning eller funksjonsevne. ​

  • ​Vårt globale mål for mangfold er å nå 40% kvinnelige ledere innen 2024. I Norge består forretningsledelsen av 73% kvinner​​​​​​​. ​
  • Vi er gullpartner til Oda-nettverket, et nettverk som jobber for å bedre mangfoldet innen tech. ​
  • Vi er samarbeidspartner med Toppfotball kvinner, og bidrar til at flere kvinnelige fotballspillere kan kombinere fotball med jobb og studier.
  • Vi er knyttet opp mot She Index og jobber med å fremme likestilling på alle nivåer.​
  • Vi er hovedsamarbeidspartner med Ungt Entreprenørskap. Vi ønsker å være med og bidra til å bygge bro mellom skole og arbeidsliv, og fremme entreprenørskap blant unge mennesker. Norge trenge flere entreprenører, de er Norges fremtid.
 

God ledelse

Vi skal ha beste praksis for eierstyring og ledelse.

Vi driver virksomheten vår på en ansvarlig og transparent måte, og er stolte av å sette en høy standard for vår bransje. Vårt arbeid for et bærekraftig arbeidsliv har fått mange anerkjennelser både i Norge og internasjonalt. Vi er blant annet kåret til et av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute for 13. gang. Bedriftene som mottar prisen jobber aktivt for å fremme en kultur for etikk og åpenhet på alle nivåer i virksomheten.

"An ethical approach to business has always been part of our DNA at ManpowerGroup, and we're proud to have been doing well by doing good for over 70 years." - Jonas Prising, Chairman & CEO, ManpowerGroup

Her kan du lese ManpowerGroups retningslinjer for god forretningsskikk og etikk

les mer i vår bærekraftsplan