ManpowerGroup er blant verdens mest etiske selskaper for 15. gang

ManpowerGroup er nok engang anerkjent som et av verdens mest etiske selskaper. Det skjer for 15. gang.

– Vi er veldig stolt over å bli anerkjent for høy integritet og den interne kulturen i organisasjonen. Det legger et viktig grunnlag for trivsel blant våre egne ansatte, samtidig som en høy etisk standard er et premiss for å skape tillit hos kundene. De skal være trygge på at vi leverer verdi, sier konsernsjef Maalfrid Brath.

Det er det globale selskapet Ethisphere Institute, med spisskompetanse på å definere og måle etiske standarder blant bedrifter, som utfører den årlige kåringen. Kåringen anerkjenner selskaper som går foran i arbeidet med å fremme og heve etiske standarder i næringslivet. Totalt er 136 selskaper fra 20 land med på listen i år.

Positive ringvirkninger

Selskapene som får plass på den anerkjente listen scorer blant annet høyt på organisasjonskultur, lederskap, etikk og omdømme. Dette er viktig parametere for å drive positiv endring – både i samfunnet og i næringslivet. Nøkkelfaktorer for å score høyt i testen er blant annet transparens og vilje til å lære fra de beste selskapene i ulike segment.

– For 70 år siden ble selskapet startet med premisset om at vi skal levere verdi til alle interessenter. Vi er tuftet på akkurat de samme verdiene i dag. Samtidig skal ikke dette være en hvilepute, men heller en motivasjon for videreutvikling av selskapet, avslutter Brath.

Her er listen over Verdens mest etiske selskaper i 2024:
https://worldsmostethicalcompanies.com/honorees/

Les mer om hvordan ManpowerGroup etterlever samfunnsansvar:
https://www.manpowergroup.com/en/sustainability